Μακαρένια αγάπη μου

578774_496945000369647_1812673513_nΑγαπάς την ελληνική τηλεόραση και τα ελληνικά σήριαλ; Αν ναι τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πέσει το μάτι σου στην σελίδα του  Facebook με το όνομα »Μακαρένια». Το δικό μου μάτι έπεσε πάνω στην σελίδα αυτή λίγους μήνες πριν και σας πληροφορώ ότι δεν ξεκολλάει πλέον. Οφείλω να παραδεχτώ πως είμαι ένας από τους χιλιάδες φανατικούς της χρήστες!

Αυτό που σίγουρα ξέρετε για το »Μακαρένια» όσοι παρακολουθείτε κι ενημερώνεστε μέσω της σελίδας αλλά και για όσους δεν το γνωρίζετε, είναι το γεγονός ότι αναφέρεται σε όλες τις εκφάνσεις της ελληνικής τηλεόρασης από αγαπημένα σήριαλ της δεκαετίας του ’90 έως και σήμερα. Σήριαλ που μας κράτησαν, μας κρατούν και θα μας κρατούν συντροφιά με τις ξεχωριστές ερμηνείες των ηθοποιών που πέρασαν μέσα από αυτές αλλά και των ξεχωριστών διαλόγων που έγιναν επιτυχημένες και διαχρονικές ατάκες, για να τις συζητάμε εμείς σήμερα και να τις μοιραζόμαστε μέσα σε αυτή την σελίδα.

Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζετε είναι ότι την σελίδα δημιούργησε πριν από 1,5 περίπου χρόνο(Άνοιξη 2013)  ένας φιλόδοξος νέος, ο Γιώργος. Αρχικά, δημιούργησε ένα blog με την ονομασία »Μακαρένια»,θέλοντας να μοιραστεί την αγάπη του για τις σειρές με τις οποίες μεγάλωσε και του κράτησαν παρέα στην παιδική του ηλικία , όπως άλλωστε και σε πολλούς από εμάς. Σχεδόν ταυτόχρονα, δημιούργησε και την σελίδα στο Facebook, που πλέον είναι πιο ενεργή από το blog καθώς ανανεώνεται καθημερινά, χάρη στο υλικό που έρχεται από απλούς χρήστες στο inbox της, σε μαζικό αριθμό. Σύμφωνα με τον ίδιο τον δημιουργό, όπως φαίνεται η σελίδα πέτυχε τον στόχο της. Ουσιαστικά διατηρεί ένα prοject που κάνει τόσο τον ίδιο όσο και τους υπόλοιπους χρήστες της, να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και τα βάρη της δουλειάς, διασκεδάζοντας την κάθε στιγμή μέσω της σελίδας.

Το »Μακαρένια» την στιγμή που μιλάμε απαριθμεί 32.068 fans στο Facebook και οι αναρτήσεις στην σελίδα μέσω των χρηστών αυξάνονται και πληθύνονται διαρκώς. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ανοδική πορεία της εν λόγω σελίδας που μπήκε για τα καλά στην ζωή μας και πολλές εκπλήξεις που μας κάνουν  να αγαπάμε την ελληνική τηλεόραση ακόμη περισσότερο.

Η σελίδα στο Facebook:  https://www.facebook.com/themakarenia?fref=ts

This entry was posted in Αταξινόμητα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε